Thursday, January 16, 2014

Tahun baru 2014

Assalamualaikum..

Lama tak menulis. Banyak perkara dah berlaku. Masa pun pantas berlalu. 2013 sudah jadi sejarah. Sibuk, sibuk dan sangat sibuk dengan macam-macam perkara sampai lupa hal blog.

Nak buat update bergambar yang cepat-cepat ajelah (macam biasa) :)

Disember 2013 - kami sekeluarga bersama kawan-kawan telah bercuti di Aberfeldy, Scotland. Rezeki dari Allah - merasa main salji di sana. Bawah ni semuanya gambar-gambar di Scotland. Banyak sangat gambar sampai tak larat nak pilih (kalau dah malas tuuuu).












Oh ya, Alisya dah 9 bulan! Dah boleh berdiri dengan support, pandai sepahkan rumah, pandai mintak makanan, pandai makan. Hehe. Pandai cium pipi mak dia. Gigi baru ada 2 batang di gusi bawah.

7 comments:

Liasari said...

comelnya alisya! rambut keperangan gitu. wow how time flies alisya dh 9mths kejap lg dh pandai mekap le... ;-)
so how's work n everything?

DaZzlingLilLy said...

alisya sangat comelsss..macam nak gomoi2 aja..

Runiza said...

Ayu darling! Finally we got to see Alisya's latest pics!! Chumel nya diaaaa... Rasa nak cubit2!! Rasa nak ada baby lagi pun ada hahaha! :D

Chempaka Aurora said...

wah..alisya dah besar. gewam tengok dia. muahxx.

Ayu said...

Kak Lia - work progress kurang memuaskan. Ada la kes kurang sihat sikit. 20 Feb ni Ayu akan undergo surgery utk buang fibroid. Mudah2an lepas tu sihat sediakala. Amiin

Lily - thank you :)

Kak Niza - sorry lah lama tak update. Tgk komen akak yg sebelum ni baru tergerak nak update :)

Chempaka - Masa pantas sangat berlalu. Tak boleh undur. Hehe. Muahx :)

Dewi Aja said...
This comment has been removed by the author.
Dewi Aja said...

Perkenalkan, saya dari tim kumpulbagi. Saya ingin tau, apakah kiranya anda berencana untuk mengoleksi files menggunakan hosting yang baru?
Silahkan kunjungi website kami www.kumpulbagi.com atau www.facebook.com/kumpulbagi/ untuk info selengkapnya.

Di sana anda bisa dengan bebas share foto-foto baju, kain dan accessories, video, filem dll dalam jumlah dan waktu yang tidak terbatas, setelah registrasi terlebih dahulu. Gratis :)